PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Spoty - Dunaj - Šamorín (SVK)

» Návrat na prehľad spotov

» Martin4
Martin4
Dunaj - Šamorín, Slovenská republika 

Na zaciatok treba spomenut ze v Samorin je asi jedinym miestom na celej Gabcikovskej priehrade, kde je vyborny prístup k vode. Z Bratislavy sa tam da dostat tak ze pojdete smerom na Komarno, konkretne cez Rovinku, Dunajsku Luznu az sa dostanete do Samorina. Takmer hned na zaciatku si nemozete nevsimnut autobusovu stanicu, po ktorej ihned nasleduje krizovatka - bez semaforu. Na tejto krizovatke treba zabocit doprava okolo parku pri autobusovej stanici az sa dostanete na krizovatku tvaru Y. Tam treba zist z hlavnej cesty, t.j. odbocit dolava, aj ked sa vam bude zdat ze idete uplne rovno:)) Potom okolo skoly po pravej strane, pojdete stale rovno okolo blizsie neidentifikovatelnych objektov a pozemkov az zrazu uvidite pred sebou hradzu.
Rampa by mala byt otvorena takmer stale, aj ked sa stava, ze obcas ju povodie Dunaja zavrie. No nech vas to neodradi, lebo vraj sa da rampa dvihnut na vysku osobneho auta so surfom a da sa popod prejist, no ja zatial s tym osobnu skusenost nemam.
Velka vyhoda reviru je v tom ze autom sa da dostat az na velku plaz, ktora je dlha asi tak 300 metrov. Je tam kopec miesta a malo ludi - kupajucich sa. Plaz je urobena do polobluku a vytvara zatoku. V strede je plavebna draha, v ktorej sem-tam prejdu nejake lode. Pozor si treba davat hlavne na rychlo iduce "rakety", ktore okrem velkeho smradu vedia urobit aj dobre vlny.
Podla mna tu najlepsie funguje J,JZ a S, SV. Dunaj je v tejto casti siroky a vytvara zdrz pre Gabcikovo. V strede je nejaky ostrov, mozno aj ostrov pokladov:)) Podla mna je to dobry revir ako pre zaciatocnikov tak aj pre pokrocilych. Co som tam ja zacal chodit, asi tak pred 3 rokmi, tak od vtedy som tam nevidel este ani jedneho rybara.
Jedina nevyhoda reviru je to ze nie je tam ziadne obcerstvenie alebo bufet. Ale keby ste uz boli velmi hladny, tak ze vam uz od hladu aj cigani prestali vyhravat v zaludku:)), oplati sa ist do Hamuliakova, co je proti prudu po hradzi asi 3 min. autom. Tam su hned 2 niekdy aj treti pojazdny bufet a robia tam velmi dobre ryby za 50Sk, ale oplati sa.
Inac jedna rada na zaver, po hradzi by sa autom nemalo chodit, aj preto, ze je to medzinarodna cyklisticka trasa, takze niekedy tam byva vela ludi na bycikloch a in-line korculiach. Ale ked v okoli nepremava ziadne policajne auto, tak sa da chodit autom aj po hradzi... Dalsia plaz je smerom na Cilistov - po prude, ale tam som este nikdy nebol, takze neviem porovnat...

Hodnotenie: 4,00


» Pridaj príspevok a hodnotenie k spotu

Príspevky: 2         Výpis:    
» Martin4
Martin4
21.05.2017 20:32:45

Pridavam aj mapu na spoty Dunaj Samorin a Dunaj Cilistov

Hodnotenie:

Dunaj - Šamorín  


» Martin4
Martin4
29.03.2005 12:15:35

Iba tolko, ze v Samorine uz na tej krizovatke pri autobusovej stanici je aj semafor.

Hodnotenie:


 
 

» Pridaj príspevok a hodnotenie k spotu