PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Surfovy klub v Bratislave?

» Návrat na prehľad tém

» Noro74   
Noro74
23.10.2012 12:12:04
Surfovy klub v Bratislave?

Caute, bol som dlhsie mimo SR, teraz z rodinnych dovodov opat doma.
Na fore som tu novy, hladal som v diskusiach, ale nenasiel, preto nova tema: Funguje v Bratislave a okoli nejaky surfovy klub? Samozrejme iny ako virtualny.
Viem, surfovanie je individualny sport. Ale predsa, bol som zvyknuty chodievat s partiou, takze ak niekto niekde fungujete, dajte vediet.
A co v mimosezone? Kto kde a ako trenujete?
A decka/manzelky? Robite aj nejake celorodinne akcie?
PS: nie som zaciatocnik, nieco o surfovani viem, nehladam kurz alebo skolu, ale dalsich surfistov, aby sme mohli posurfovat spolu.
OK, otazok je dost, dik za vsetky tipy.


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 7         Výpis:    
Noro74 Noro74   30.11.2012 o 11:14
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

Caute,
dik vsetkym. Super, ze takyto klub existuje, aj to, ze robite s deckami, jednoducho super. Takychto nadsencov by sa zislo viac.
Ja som sa teraz mimo planu musel vratit sem na studeny sever. Ked ale budem doma, chcem ist do toho! Ako pise ''ma'', je to presne to, co hladam.


S.K. S.K.   05.11.2012 o 19:22
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

Ahojte,

som jeden zo „spolupáchateľov“ BOARD ACADEMY.

Klub sme založili spolu s Maťom Pachom, ako nekomerčnú aktivitu, s cieľom podporiť windsurfing a ďalšie „príbuzné“ športy, najmä kite a SUP, a vytvoriť vhodnú platformu pre spoločné fungovanie komunity ľudí so záujmom o tieto športy, od začiatočníkov až po majstrov. A aj s dôrazom na deti a mládež, ktorým popri dospelých vytvárame rovnako plnohodnotný priestor. Takto vzniká možnosť spoločného športovania celej rodiny, čo považujeme v dnešnom virtuálnom svete za mimoriadne dôležitý moment.

Formát činnosti kopíruje v dosť vysokej miere náš vlastný (športový) život. Šport máme naozaj radi a tvorí významnú časť „nášho sveta“. Okrem toho, že Maťo je povolaním pedagóg, s profesionálnou orientáciou práve na boardové športy, tak surfujeme a šport prežívame celým srdcom.
V našej športovej mladosti sme zažili klubový život, kde sme mali možnosť športovo vyrásť, vybudovať si priateľstvá, kondíciu, športové návyky atď.. Dnes je podobných príležitostí málo, aj preto sme pred 2 rokmi založili Board Academy.

Našimi členmi sú nielen jednotlivci, ale často aj celé rodiny. Z toho aj vychádza schéma fungovania.

Pravidelne 2x týždenne trénujeme v telocvični. Dve samostatné skupiny: jednu tvoria menšie deti, druhú staršie deti/mládež a dospelí. Takto rodičia počas tréningu nemusia pasívne čakať na deti, ale v tom istom čase aktívne trénujú tiež.
Na týchto koordinačno-kondičných tréningoch používame aj menej rozšírené, ale zato skvelé pomôcky, napr. Indo a iné balansovacie dosky, frekvenčný rebrík, máme vlastnú veľkú trampulínu, tréningy sú skvelou prípravou pre všetky športy, nie len WS.

V sezóne samozrejme chodievame windsurfovať a aj kitovať na okolité vody, najčastejšie Kráľová, Neusiedler See, Senec, Dunaj. V lete potom vzdialenejšie destinácie – Chorvátsko, Grécko..
Pravidelne robievame kurzy a sústredenia, tento rok napr. Pelješac v lete, Neusiedler See na jar a jeseň, na Deň detí špeciálna akcia pre deti v Senci, alebo škola halzy na Kráľovej.. je toho viacej a tieto akcie sú vždy otvorené aj ľuďom mimo klubu.

Vzhľadom na sezónnosť je úplne prirodzené spojenie so zimou, teda s lyžovaním a snowboardom, aj snowkitingom, takže v zime zase takto orientované akcie.

Je toho viacej, už som zjavne presiahol bežnú dĺžku príspevku, viac informácií na našj web stránke, na FB, osobne v telocvični... akokoľvek, sme radi k dispozícii.


Slaťo Slaťo   27.10.2012 o 10:41
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

...kedysi dávno v minulom tisícročí za mojich gymnaziálnych čias sme sa stretávali na Zlatých pieskoch ako pioniersky klub..ani neviem, či sa niekto z vtedajšiej partie ešte venuje windsurfingu


martin69 martin69   24.10.2012 o 09:53
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

Treningy su v telocvicni ako je uvedene na stranke, pondelok o 16,30 a streda o 17,00. Deti aj dospelaci :-)


Noro74 Noro74   24.10.2012 o 09:50
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

i-Riki: Sorry, mal som na mysli automaticky WINDSURF.

Martin 69: Vdaka.

Vsetkym: Je tu niekto z www.boardacademy.sk priamo na fore?
Na web stranke sa mi to paci.
Este jazdite? POcasie nic-moc tieto dni. Dokedy?
Kedy zacinate zimnu pripravu? TRenujete v telocvicni celu zimu?


i-Riki i-Riki   23.10.2012 o 19:56
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

surf alebo windsurf ?


martin69 martin69   23.10.2012 o 14:59
 
RE: Surfovy klub v Bratislave?

www.boardacademy.sk


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou