PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Windsurfer a Kitesurfer 2020

» Návrat

Uverejnenil: 1.4.2020 13:56
Autor: Jakub Smoliga, nick: Jakup 
Počet zobrazení: 2925

Využite super akciu! Predplaťte si Windsurfer / Kitesurfer a získajte v čase koronavírusu čítanie na doma a dvojvrstvové bavlnené rúško na von.

Windsurfer a Kitesurfer sú dva časopisy v jednom. Z jednej strany čitateľ nájde všetko o windsurfingu, keď časopis otočí tak nájde 70 extra strán o kitesurfingu. Celý časopis je rozdelený na štyri tematické bloky, každý z nich sa venuje jednej oblasti vodných športov: windsurfingu, kitesurfingu, surfingu a wakeboardingu. Na 130 stranách prináša tipy na cestovanie, návody na zvládanie trikov, profily a rozhovory, ale aj lifestylové a fashion rubriky.

Vydaní za rok: 4 + dvojvrstvové bavlnené rúško zadarmo - odoslané do 5 pracovných dní od objednávky (poštovné v rámci SR zdarma)
Frekvencia vydávania: apríl, jún, júl, október

OBJEDNAJ PREDPLATÉ TU: https://www.sportmedia.sk/windsurfer-kitesurfer#product-details-content

Jakub Smoliga




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 2         Výpis:    


Martin4 Martin4   23.04.2020 o 13:34
 
RE: Windsurfer a Kitesurfer 2020

Ahoj Brano, napis prosim ta Jakubovi na jakub.smoliga@sportmedia.sk, teraz som s nim hovoril, pomoze ti.:thumbsup::sunglasses:


Branco Branco   23.04.2020 o 11:45
 
RE: Windsurfer a Kitesurfer 2020

Prajem pekný slnečný deň. Poprosím info, kedy môžem očakávať v schránke časopis WINDSURFER, keď že objednávku aj platbu som realizoval už cca. 2 týždne dozadu.:wink:

Dík. Branco


Facebook diskusia