PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Skvelý Robo Kubín na MS

» Návrat

Uverejnenil: 25.6.2022 20:41
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Zdroj: Olympic.sk
Počet zobrazení: 1774

Člen Juniorského olympijského tímu Róbert Kubín úspešne reprezentoval Slovensko na majstrovstvách sveta vo windsurfingu v triede Formula Foil, na ktorých súťažil aj v olympijskej triede IQFOIL. Na vodách jazera Garda dosiahol jeden z najlepších výsledkov slovenského windsurfingu v histórii.

V celkovom hodnotení seniorského šampionátu obsadil Róbert Kubín konečnú 10. priečku. V poradí pretekárov do 20 rokov skončil tretí.

Devätnásťročný člen ATU Košice súťažil na surfe olympijskej triedy IQFOIL, kým väčšina súperov jazdila na surfoch FOIL. V olympijskej triede IQFOIL sa umiestnil na 3. mieste, rovnako ako v mládežníckom šampionáte pred ním skončila dvojica Talianov Manolo Modena a Jacopo Gavioli. Kubín v devätnástich rozjazdách skončil pätnásťkrát v prvej desiatke.

Róbert Kubín je tento rok členom Juniorského olympijského tímu, ktorý zostavujú Nadácia SOŠV a Slovenský olympijský a športový výbor aj s podporou partnerov na čele s exkluzívnym partnerom TIPOS. Jeho cieľom je dostať sa vo windsurfingovej triede IQFoil na olympijské hry 2024. Súťaže jachtárov bude hostiť Marseille.

Róbert Kubín

Gratulujeme Robo, výborná reprezentácia windsurfingu!

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 1         Výpis:    


ceco ceco   19.07.2022 o 09:51
 
RE: Skvelý Robo Kubín na MS

Vedie si dobre aj na otvorených majstrovstvách ČR vo Viganj - Cro - momentálne tretí


Facebook diskusia