PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Ezzy Cheetah 2020

» Návrat

Uverejnenil: 19.11.2019 15:20
Autor: Stanislav Kišš, nick: S.K. 
Počet zobrazení: 1097

Na trh pre rok 2020 prichádza nová Ezzy Cheetah. Legendárna bezkamberová plachta, top v segmente freeride plachiet. Teraz ešte ľahšia a krajšia!

Už takmer 10 rokov model Cheetah udáva tón medzi freeride plachtami. Ako perfektná kombinácia rýchlosti, stability a ľahkosti. Takto nakoniec bola aj testovaná a ohodnotená našimi jazdcami.

Vďaka využitiu nových materiálov je model 2020 ľahší až o 230 gramov oproti svojmu predchodcovi. Toto je docielené voľbou tých najkvalitnejších X-Ply fólií. Ako je u Ezzy štandard, v plachte nie je ani kúsok monofilmu. Rovnako aj okno je z nového materiálu, ktorý je nielen ľahši ako doteraz používaný vinyl, ale je aj pevnejší v ťahu. To výrazne pomáha aj jazdným vlastnostiam, najmä akcelerácii a tvarovej stálosti profilu pri preplachtení, teda ešte rozširuje už aj tak veľmi široký veterný rozsah plachty.
 

Plachta je dizajnovaná tak, že svojim strihom a a použitým materiálom vytvára pevný stabilný profil, podobne ako camberové plachty. Pritom si zachováva a dokonca ešte zvyšuje ľahkosť bezkamberovej prémiovej plachty. Rýchle prehodenie na novú stranu a okamžitý ťah poteší pri každom výjazde z halzy.

V neposlednom rade je tu výhoda X-Ply fólie, ktorá je omnoho odolnejšia voči UV než bežné monofilmové plachty. Takže plachta v porovnaní s konkurentmi násobne dlhšie vydrží. Dave Ezzy, ako je známe, je posadnutý kvalitou svojich plachiet, čomu zodpovedajú aj ďalšie prvky a detaily.

Použiteľná rovnako so štandardnými staršími sťažňami, ako aj modernými RDM.

Model 2019 sme testovali s nadšením. A nielen my, ale napr. aj nemeckí kolegovia zo surf magazínu. Už sa nevieme dočkať na prvé kusy 2020.

Pokiaľ máte záujem, dajú sa teraz predobjednať so zvýhodnením až 20% v CORNER board shop.
 

Stanislav Kišš




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia