PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Veľká letná súťaž 2019

» Návrat

Uverejnenil: 2.8.2019 13:51
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Počet zobrazení: 2233

Prinášame Vám veľkú letnú súťaž o zaujímavé ceny! Čo treba pre výhru urobiť? Stačí surfovať a kajtovať a zapisovať si svoje jazdy na našom surf portáli. Ten, kto do 31.10.2019 bude mať na konte najviac odsurfovaných kilometrov, tak získa zaujímavé ceny od Windsurf.sk | Kitesurf.sk.





Podmienky súťaže:
  1. Registrácia tu na surf portáli Windsurf.sk / Kitesurf.sk (ak už si registrovaný, tak tento krok vynechaj :) )
  2. Po odjazdení musíš pridať svoju jazdu v sekcii "Jazdy" a to nasledovne:
    • Treba vyhľadat spot na ktorom s jazdil - stačí začať písať názov spotu a potom vybrať ten správny z menu. V prípade, že sa tvoj spot ešte nie je v našej databáze spotov, tak ho pridaj v sekcii "Prehľad spotov / pridaj nový spot". Súťaž je limitovaná na Slovenské spoty. Zadané jazdy mimo Slovenskej republiky nebudú sú do súťaže zapojené.
    • Vyber šport, súťaží sa v kategórii Windsurf a Kitesurf
    • Zadaj veľkosť plachty alebo kitu, ktorý si jazdil (zadaj veľkosť, ktorú si jazdil najviac, nezadávaj viac veľkostí!)
    • Vyber dátum jazdy (do súťaže budú zapojené jazdy od 1.8.2019)
    • Zadaj počet kilometrov, ktoré si v daný deň odjazdil (zadaj svoj najlepší odhad, alebo záznam z GPS). Súťaž je limitovaná na jazdy na Slovensku. Najazdené km mimo Slovenskej republiky nebudú do súťaže zapojené. POZOR: V prípade, ak niektorý používateľ zadá vysoký počet kilometrov naraz, alebo bude jazdiť v deň keď nebude fúkať, alebo podozrivo pridáva jazdy, ale nejazdí, tak tie jeho/jej jazdy budú vymazané! Jedná sa o šport, prosím buďme k sebe féroví! V prípade ak niekto zaregistruje podozrivú jazdu pošlite mi prosím email na: mmadara@gmail.com
    • Pridaj svoju jazdu do databázy
  3. Čekuj sumarizačný počet km na hlavnej stránke vpravo, v sekcii "VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ"
  4. Súťaž trvá od 1.8.2019 do 31.10.2019, vyhodnotenie súťaže bude začiatkom novembra
  5. Do súťaže sa môžu zapojiť len osoby staršie ako 18 rokov
Ceny do súťaže venuje Windsurf.sk / Kitesurf.sk. Súťažime o lycrové tričká, tričká, čiapky, peňaženky a iné.  Ocenení budú prví traja v kategórii Windsurf a prví traja v kategórii Kitesurf. 
 

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 3         Výpis:    


blazo blazo   03.08.2019 o 13:14
 
RE: Veľká letná súťaž 2019

Ano, kazdy ma svoj uhol pohladu. Cas ukaze ''Zac je toho loket.''
Ja chodim na vodu preto, lebo ma to bavi a nie sutazit o kilometre. Ale napada ma, ze napr.Oliver sutazi hlavne sam so sebou a svojimi hranicami a preto dal za den aj tu 300-vku. Alebo Maros Sevcik, Marcel, atd. Miso Olejcek pri svojom veku 70+ by dal dolu aj o polovicu mladsich a to sa mi velmi paci. Takym mozes rozdat ceny aj bez sutaze. O takych by bolo treba pisat a stimulovat ostatnych. Tym samozrejme nechcem znehodnocovat tvoju sutaz, len si mi padol do rany.Sem napíš svoj diskusný príspevok...


Martin4 Martin4   03.08.2019 o 07:57
 
RE: Veľká letná súťaž 2019

Ahoj Blazo, dakujem za podnet. Sutaz je praveze nastavena ferovo, a vysvetlim preco.
1. Podla teba by malo byt kriterium kto je kolko krat na vode? Vyhral by Tiger. Je to podla teba ferove? Su tu sikovnejsi surfisti, ktorym by sa to urcite nepacilo.
2. Podla teba kriterium by malo byt kto urobil kolko obratov? Dnes by som isiel na Gulasku, urobil by som pri brehu 100 obratov a vyhral by som sutaz. Bolo by to podla teba ferove?
3. Kriterium, ze to ma byt na Slovensku bolo vybrate prave preto, aby ludia ktori idu do Kapskeho Mesta, alebo travia polovicu leta na Peljesaci, na Lefkade atd... by vyhrali sutaz. Bolo by to ferove? V ramci Slovenska su podmienky viac menej rovnake, aj ked pripustam ze niektore spoty ako Kralova mozu mat v priemere viac vetra ako iny revir. To uz ovplyvnit neviem,...

Toto je prvy rocnik, pravidla sa menit nebudu. Nazbierame skusenosti, vyhodnotime a mozno buduci rok urobime ine kategorie, ok?


blazo blazo   03.08.2019 o 07:00
 
RE: Veľká letná súťaž 2019

Mily Martin, to si vymyslel sutaz ktora nie je ani zdaleka ferova. preto, lebo podmienky nie su rovnake pre vsetkych. Ked ides merat najazdenu vzdialenost, diskriminujes borcov ktori su z oblasti kde nie su rovnake podmienky. Nie kazdy moze jazdit na Dunaji alebo Kralovej, kde toho asi nafuka najviac, ale su roztruseni kade-tade kde sa mozno podmienky zdaleka nepriblizuju idealnym. napriklad ma napada taky Tiger. Ten je na vode stale, ale nema sancu najazdit za mesiac tolko, ako ked sa jeden den povozis na pletive. Lebo aj ked mu fuka tak mozno len polovicu toho co na Vahu a ma to samy obrat, lebo ....Banov. A to pravidlo o Slovenskych spotoch to je co? Ideme merat uroven lokalpatriotizmu, alebo sportove vykony? Prehodnot a uprav podmienky , lebo inak je cela sutaz volovina. Napriklad nech sa do losovania kazdy dostane tolko krat kolko krat behom obdobia jazdil, alebo urob podkategorie. Kto bol najviac na vode, kto najrychlejsi, kto najviac obratov, kto najviac chcel atd. a u kitistov je to to iste. Kto skace, ten zdaleka nenajazdi kilometre. Navrhujem ti najskor urobit diskusiu na podkategorie a potom sa vrhnut do sutaze, nech to ma hlavu a patu...


Facebook diskusia