PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Kráľová 22.2.2019 - Oliver

» Návrat

Uverejnenil: 24.2.2019 11:04
Autor: Oliver Pesún, nick: Olivet 
Počet zobrazení: 2231

Kráľová 22.2.2019 , S, 12-19m/s, slnečno . Tento deň si zaslúži zápis. Už dávno sa na našej obľúbenej priehrade nič podobné nedialo. Teplota vzduchu 10 stupňov pri severnom prúdení vo februári dosť nezvyčajná, voda 4 stupne.

Začínam pred jedenástou so 4,6/85, asi stárnem inak by som začal so 6,4 a 111. Po hodinovej rozcvičke prechádzam na 4,2/85. Zjazdiť vlnu sa mi tu ešte nepodarilo a najkrajšie sa robili pred kite plážou. Teda vlny, tu by som bol opatrný v nazvaní týchto polmetrových valcov , presne ako som len s úsmevom počúval nedávno v Sukošane o metrových vlnách. 
Rozhodne sme na mini priehrade a na Slovensku, ale ako sa tiež nedávno ukázalo na útesoch a vlnolamoch v La Coudoliere, tréning na našom domácom spote nie je ničomný, síce sme stroskotali, ale hrdo. Svedkom nám je plachta visiaca na stene v Želiezovciach. O tepelný komfort na dlhé hodiny sa stará 7mm neoprén a ak si niekto myslí, že je v ňom chladno, tak sa mýli. Potím sa, čo je znakom, že vietor je fajn, svaly dostávajú nakladačku. 
Takáto predpoveď nemôže nechať chladného žiadneho windsurfistu/chladní sú až potom čo vylezú z vody/haha/ a tí najskalnejší/ najbláznivejší/ sú tu. Účasť je medzinárodná, čo viem len z videa/ parádne/ , ten dron musel dostať pekne zabrať. Záverečný pohľad a rozlúčka s vodou niečo po štvrtej. Na vode už len Djutn a okolo neho asi 30 hladných čajok, teraz už viem ,že zostali hladné.

Oliver Pesún




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia