PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Výstava Boot Tulln - voľné lístky

» Návrat

Uverejnenil: 21.2.2019 9:17
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Počet zobrazení: 2226

Aj tento rok máme pre Vás jedinečnú možnosť získať voľné vstupenky na najväčšiu výtavu lodí a vodných športov v rakúskom Tullne. Plnou parou vpred: Najväčší a najvýznamnejší veľtrh vodných športov v Rakúsku Vás pozýva od 7. marca do 10. marca 2019 do Tullnu na Dunaji. Po veľtrhu Boot Dusseldorf prezentuje viac ako 380 vystavovateľov z celej Európy a zámoria v 9 klimatizovaných halách svoje novinky.

Tá ponuka určite stojí za to: Luxusné plachtové  a motorové jachty, vznešené plachetnice a ultra rýchle vodné skútre, motorové a ekologické elektrické člny, výbava do člnov, športové katamarány ako aj kajaky, kanoe, nafukovacie, šlapacie a pomocné člny. Vo veľtržnom areáli v Tullne nájdete aj potápanie, požičovne, jachtárske školy, prístavy športových šlnov ako aj turistické informácie o najkrajších miestach pre vodné športy v Európe.

Nové: Veľtržná hala s celkovou výstavnou plochou 6500m2 je najväčšia veľtržná hala v Dolnom Rakúsku a bude otvorená 2. marca 2015 pri príležitosti Austria Boat Show - Boot Tulln.

SUP (Stand up paddle) - pádlovanie v stoji. Na Austrian Boat Show - Boot Tulln bude pre nový trendový druh športu zriadené samostatné oddelenie na viac ako 1000m2. Ponuka siaha od najrozličnejších značiek až po oblečenie a rozsiahle príslušenstvo.

Viac informácií o výstave nájdeš na:
http://www.messe-tulln.at/messe_kalender/austrian_boat_show_boot_tulln/for_english_visitors/

Máme pre Vás 10 voľných vstupeniek na túto výstavu. Kto skôr príde ten sa tam dostane! Lístky budú k vyzdvihnutiu v Corner Board Shop v Bratislave od 26.2.2019. V prípade, že máte bližšie Dunajskú Lužnú, tak pred príchodom mi zavolajte na 0902 480 120. 

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia